Melko rankkaa on joulun vietto ollut.

Ensin odottelin kotona joulupukkia ja olisin avustanut sitä tonttuna.


2175539.jpg

Sitten lähdettiin reissuun. Ensin käytiin katsomassa suvun vanhinta, eikä kyseessä ollut herra 47 vaan herra 92. Ja sieltä matkattiin kaikkien muiden ihmisten seuraan maalle joulun viettoon. Joulupukki oli ehtinyt jo käydä siellä ja täyttää koko kuusen alustan lahjoilla. Joku hyvä haju siellä minunkin nenääni otti.


2175547.jpg

Syöminen oli ohjelmassa ensin ja minäkin sain alkupalat ja pääruoan. Kiitos kaikille kokeille ruoat maistuivat mainioilta. Alkupalakupistani löytyi lohta loimutettuna, kylmäsavustettuna ja graavina sekä liha- ja maksapateeta ja smetanaa. Ihana sekoitus. Pääruoaksi löytyi maan mainiota kinkkua ja lisäksi kalkkunaa ja perunaa. Vatsa pulleana siirryinkin odottelemaan seuraavaa ohjelmanumeroa.

Lahjojen jakaminen kahden tonttu-tytön avustuksella olikin melkoinen härdelli. 13 ihmistä ja jokainen oli ollut hyvin kiltti, koska kaikki saivat niin paljon lahjoja. Minäkin olin ollut kiltti ja sain aattona kolme pakettia, joissa kaikissa oli syötäviä herkkuja.

2175567.jpg

2175582.jpg
Oma talo, ei tarvitse enää tyytyä omaan yksiöön vessan nurkassa. Kutistuspillerit puuttuivat paketista.

Joulupäivänä kun saavuttiin kotiin meille tuli vieraita. Suuri ja mahtava koirakaverini. Meillä kun ei noita muita koiria käy kylässä, oli aluksi meno vilkasta. Matot rullalle ja iloloikat peliin!

2175599.jpg

Meillä molemmilla on nyt tollaiet hienot huivit. Mun huivissa lukee Citykoira ja kaverilla On muitakin koiria kuin "mäyräkoiria". Kiitokset tontuille lahjasta! Terveisiä myös niille mäyräkoirille sinne kauemmas (tassun heilutus tähän väliin).

2175611.jpg

2175608.jpg
Vähän mua väsytti, mutta musta on kiva olla lähellä.

Jouluhumu jatkuu ja lisää ylensyömistä tiedossa pitkän aikaa. Hauskaa joulun jatkoa kaikille!