Mun koti on ihan kiva, mullahan on se oma yksiökin, johon voin vetäytyä kun alkaa ahdistamaan liikaa. Viimeksi käytin yksiötäni kun emäntä lähti pois. Yksi ilta viime viikonloppuna ne molemmat lähti ensin johonkin ja vain isäntä palasi. Vähän mä mietin mitä on tapahtunut. Vetäydyin sitä mietiskelemään lähes koko illaksi omaan rauhaani ja yritin välillä kysyvällä katseella selvittää asiaa isännältä, mutta ei se antanut vastauksia. Emäntä tuli kyllä sitten kuitenkin parin yön jälkeen takaisin ja yksiöni käyttöaste on taas vähentynyt.

Niin siis otsikon aiheeseen. Perjantaisin on pienen herkkäkorvaisen eläimen vaikea asua kotonaan. Emännällä ei oo lauluääntä (eikä oikein isännälläkään, mutta hys, mä en uskalla sanoa sitä ääneen kun se voi suuttua) ja silti niiden suurin huvi on katsoa joka ikinen perjantai telkusta Tartu mikkiin ohjelmaa. No arvannette, että mä yritän etsiä korvatulppia nurkista, pumpulia kylpyhuoneesta ja kuulonsuojaimia työkalupakista, ja kun niitä ei löydy yritän laittaa omia korvani omien korvieni sisään. Mikään ei auta pientä koiraa. Yhtä epävireistä laulua odotettavissa taas ylihuomenna, kait.

Ja toinen kamaluus on tää pallopeli, jota meillä katsellaan ja katsomiseen kai kuuluu se, että huudetaan kommentteja ja kiljutaan tuomarille ja kannustetaan suosikkijoukkuetta (tai tätä toista). Sitä tulee onneksi harvemmin, eilen tuli. Tylsyyksien tylsyys. Roma voitti 2-0! Totti teki maalin! Kuulemma :-)