Valmiina lomalle, joko mennään?

Ajattelin tähän oikein kirjata ylös millainen majoitus kelpaa minulle loman ajaksi. Näin isäntä ja emäntäkin muistavat tarkasti asiat tulevaisuudessa.

Minulle kelpaa vain all-inclusive loma. Ja ei edes mikään tavallinen vaan pitäähän se all-inclusive loma olla luksusluokkaa. Kuunnelkaas tätä:

Loma all-inclusive à la Perla sisältää
- asiakkaan tarpeiden mukaan kotiruokatyyliin valmistetut pääateriat, joissa voi olla lisukkeena myös valmista koiran kuivamuonaa (jonka taloa tarjoaa).
- välipala- ja herkkupalavalikoiman (assortment), valinnanvapaus ja vaihtelu hoidetaan talon puolesta, jotta asiakkaan ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa. Tulee sisältää aina myös jäätelöä.
- juomarannekkeen, jolla saa kaikkia juomia niin paljon kuin tarvitsee. Tarjolla tulee aina olla puhdasta ja hyvää vettä, mutta välillä kaipaan myös viinitarjoilua.
- nukkumapaikkavalikoiman, koska yhdessä paikassa on tylsä nukkua pitää asiakkaalla olla valinnanvapaus. Tarjolla tulee ainakin olla sänky, sohva, oma patja ja monta syliä.
- vaihtelevat urheilumahdollisuudet sisältäen myös urheiluvälineet (oksat, kepit yms.). Vesiliikuntamahdollisuus tulee säiden mukaan olla aina saatavilla.
- kuljetukset ja retket asiakkaan toiveiden mukaan, välillä vähän kauemmaksikin.
- viihdeohjelmat vaihtuvine kansainvälisine artisteineen. Oravat ja puput ovat melko hyviä shown vetäjiä :-)
- kauneudenhoitopalvelut, sisältäen turkin hoidon ja hieronnan sekä rapsuttelun.
- huoltojoukot, jotka ovat aina saatavilla ja valmiina tekemään kaikkensa asiakkaan hyvinvoinnin eteen.

Mutta kyllä välillä kelpaa vähän heikompikin taso, että älkää te hoitajat peljästykö. Mutta ei tämä kyllä pelkkä aprillipilakaan ollut.