Viikonlopun aikana aina sattuu ja tapahtuu. Outo tilanne. Viikolla ei ole yleensä mitään erikoista ja sitten viikonloppusin tulee vaikka mitä eteen. Viime viikonlopulla minua kävi moikkaamassa pystympiin korviin ja isompiin koiriin tottunut perhe, ihania olivat kaikki, osasivat puhua koiraa.

Ja sunnuntaina kävimme taas veneilemässä, tällä kertaa mukana oli ystävä kaukaa. Ihana tuokin, taisi vähän lämmetä minulle, koska yritin käyttäytyä hyvin ja olla nätti. Tosin hyvin käyttäytyminen on vähän vaikeaa kun pitää samalla yrittää päästä hanhipaistin ääreen ja veteen uimaan ja ovat sitoneet minut kiinni tuoliin... epäreilua. Veneessä vähän pelkäsin tällä kertaa, ei ehkä ollut painoa tarpeeksi vesneesä tai vesi oli kuoppaisempi, mutta laivan hakatessa aaltoihin tunsin oloni epävarmaksi, isäntä ajoi, minä käperryin emännän viereen, siinä oli aika turvallista. Vesi näytti silkiltä, upean väristä ja kuopat takaisin kotiinpäin tullessa olivat jo muuttuneet pienemmiksi.

152523.jpg

Päivisin kotona syön mattoja, ei edistystä sillä suunnalla. Oven ja karmin eteen, jota tuppaan raapimaan eroahdistuneena laittavat pois lähtiessään tuolin, jotta en pääse enää raapimaan, siis syön enemmän mattoja. Täytyy pyytä isännältä, että ottaa matoista kuvia niin laitetaan niitä tänne kaikkien nähtäville, minusta ne ovat paljon taiteellisempia siten, syötyinä.

lisätty veneilykuva 14.8.2006