Heissan taasen. Viikonloppu meni vauhdikkaasti. Olimme koko porukka yökylässä ja siellä oli myös se yksi häntäheikki,
249387.jpg

joka ei oikein tajunnut, että pieniä neitoja ei tarvitse koko ajan ahdistella, roikkumalla toisen takapuolen hajuissa. No, pari murahdusta ja ärähdystä luulisi moisesta hommasta karkottavan, mutta ei... onneksi sentään nukuttiin eri taloissa. Toisaalta tässähän voi sitten tulla vähän ylpeäksi, että olen niin ihana, ettei toinen saa pidettyä nenäänsä irti minusta. Vähän niin kuin ne tytötkin siellä kyläpaikassa ne vaan rutistaa ja rutistaa minua sylissä, se on kyllä ihanaa! Ja vähän niin kuin emäntä sekään ei saa pidettyä itseään kaukana isännästä, kun sen mielestä isäntä on niin ihana. Mutta niinhän se isäntä on ihana minunkin mielestäni, meillähän on emännän kanssa se "van klubi" :-)

Nyt eilen sitten alkoi talvi, tai se täällä etelässä on aika märkä vielä. Satoi meinaten vettä kaatamalla, mutta ei se minua haittaa. Ulkona on aina yhtä ihanaa, en tiedä miksi emäntä ja isäntä näyttävät niin voipuneilta kun minulla riittää intoa vaikka kuinka pitkään lenkkiin, vaikka sataa. No, ei ne lenkit kyllä sitten sateella ole mitään hurjan pitkiä, se on vaan emännän ja isännän syy, ne ei vissiin jaksa kävellä niin pitkään kun sataa. Tänään saattaa tulla jo luntakin, saa nähdä koska pääsee taas kaivautumaan tähän tyyliin lumihankeen.
124192.jpg
Jossain muualla päin Suomea näin kai jo voikin tehdä.

Kukaan ei oo muuten ottanut musta aikoihin kuvia, pitää huomauttaa emännälle ja isännälle, että ihailijani haluaisivat jo taas nähdä miltä näytän. Se mun nenän seeprakuvio alkaa muuten häipymään, joten ei tainnut siitäkään tapauksesta jäädä mitään pysyvää tunnistusmerkkiä.

Juoksuaika menee koko ajan eteenpäin. Opin ottamaan eilen päivällä housutkin pois, näppärää... paljon vapaampi olo sillä lailla. Varon tekemästä tuota housujen poistoa kun isäntä ja emäntä on kotona, jotta eivät näe mitä kaikkea osaan.

lisätty kuva 6.11.2006