Tuolla viestin kommenteissa ilmoitti emäni perhe, että minusta tulee ehkä täti. Puolisiskoni Fanny on kai saamassa pentuja. Voi tätä onnea, katsokaa lisää linkistä Kennel Vikatikin pentulaatikko. Siinä kuvassa nyt taitaa tällä hetkellä olla kuva minusta pienenä. Onnea odotukseen sinne kaukaiseen itään! (Ja tämä ei ainakaan ole koiran inhimillistämistä taaskaan.)

Viime viikolla reissasimme jonnekin kauas kotoa ja isäntä ja emäntä viikon liikkuivat ohjatusti mitä erilaisimmissa liikuntamuodoissa. Minä odottelin majoituksessa ja pääsin kyllä nauttimaan heidän seurastaan normaalia arkea useammin. Ei siis hullumpi viikko, mutta kiva oli kyllä tulla kotiinkin tuttuihin kuvioihin ja tuttuihin ääniin. Nyt onkin nukuttanut aika paljon kotosalla. Vähän apaattiseksi minua on emäntä taas haukkunut, mutta kun juoksuaika vain jatkuu ja jatkuu eikä kavereita saa siis nähdä lähietäisyydeltä. Naapurin veljeksetkin olisivat kerrankin oikein innoissaan minun näkemisestä, mutta ei. Ei edes yhteislenkkejä.

Ilma on ollut synkkä, joten uusia valokuvia ei ihan heti ole odotettavissa. No ehkä jokin päivä. Iloista viikkoa kaikille!