Jee! Sanoo isäntä ja emäntä, eka aamu-yökokeilu kun sain olla vapaana huoneistossa koko yön ja vaellella jos siltä tuntui. En haukkunut edes lehteä, kun oli se haukkupanta kaulassa. Tulee siis minusta ehkä kunnon koira, joka soveltuu asumaan myös kerrostalossa. Ne muutkin rapussa kulkijat saavat minulta enää murahduksen, ei mitään haukkumista.

Ulkona sen sijaan kohtasimme miehen, jolle piti haukkua. Sedällä oli eilen aamulla hattu päässä sanoi emäntä, mutta minusta se näytti koiralta. Sellainen hillitön puolimetriä korkea karvainen otus istui sen sedän päässä. Toivottavasti se oli hengissä vielä se koira.

Tänne meille päin tuli toka lumi. Pari päivää oli vähän pakkasta ja mukava pieni lumiharso maassa, tänä aamuna se olikin jo sitten loskaa ja märkää. Eli odotettavissa vielä kolmas lumi, toivottavasti! On ollut kyllä kiva käydä kävelyillä kun on lunta maassa. Se villitsee minut täysin. Vielä ei lunta ole ollut niin paljon, että pääsisin kaivautumaan syvälle hankeen :-(

Joululahjoja on jo tullut satamalla sisään, kaikkea hyvänhajuista pakettia lojuu nurkissa. Kohta ne kuulemma pakataan kun lähdetään matkalle, jonnekin missä on varmasti lunta.