Nyt se vuosi on jo taas vaihtumassa ja alkaa koiralle epämukavat ajat. Pauketta ja räiskettä riittää. Tänä vuonna vuosi vaihtuu kyllä omassa kodissa ihan vaan isännän ja emännän kanssa. Eilenkin jo päivällä ulkoillessa tuli vähän epävarma olo kun pauketta vähäsen kuului. No kun tästä illasta ja yöstä on selvitty, sitten onkin edessä taas koko vuosi rauhallisempaa eloa.

Joulun aika on mennyt tohinoissa. Meillä kävi kyläläisiä ja me käytiin kylässä. Meillä oli tänä vuonna ihan oma kuusikin, kuten näkyi edellisestä poseerauksestani. On se hienoa kun kerrankin luonto tulee lähelle koiraa ja ihmistä. Hauskaa oli aattoiltana kun minullekin tarjoiltiin ruokaa viiden ruokalajin edestä. Ensin antipastona kinkkua (Parman) ja vähän muuta herkkua sitten tuli keitto. Pääruokana oli nautaa ja perunaa ja sitten olikin keksin ja kahvin vuoro. Niin ja vielä myöhemmin sain pläjäyksen juustoa. Olisipa joulu aina :-)

Nyt ei kuin vuoden viimeistä päivää viettämään ja palaamme kuvien kera taas ensi vuonna. Toivotan tällä kertaa kaikille oikein rattoisaa uutta vuotta!