Minullahan noita riittää. Minua kutsutaan seuraavilla nimillä:
Perla, Stimpe, Ei, Hyvä, Tyttö, Berlusconi, Pärlan, Stipiluikkanen, Stuuppi, Perluska. En kyllä oikein tunnista läheskään kaikkia, mutta tätä mieltä ovat emäntä ja isäntä.

Viikko on sujunut vauhdilla ja elo on ollut rauhaisaa. Silloin jonain päivänä tuli melkoisesti lunta ja sain lumiset korvakorut (kuva tulossa, kun noi ehtii). Olin siinä melkoinen näky. Suuria lumipalloja korvat täynnä. Ja nyt sitten emäntä osti Natusan baby oilia, jota sivellään korvakarvoihin, pitäisi kuulemma auttaa, ettei kaikki nouskalummi roiku korvissani. Vielä sitä ei olla päästy testaamaan kun ei enää ole tullut lunta.

Ai niin, on tämä koiran elo kivaa. Päivisin melskaan rauhassa keittiössä ja sekoittelen tavaroita, nukun sohvalla tyynyjen joukossa. Välillä menen kuluttamaan aikaa sohvalle vaikkapa luun kanssa. Sitten tulee emäntä tai isäntä kotiin ja se mun luu onkin jäänyt sitten sinne sohvalle. Vähän on hankala sitä yrittää noukkia sieltä, kun pitää pitää kaikki neljä tassua maassa ja näytellä kuin en sohvalle edes osaisi kiivetä. Pitää siis yrittää muistaa ottaa ne luut alas, niin en jää kiinni siitä, että olen siellä sohvalla ollut.