1619368.jpg
Veteen menossa molemmat kaarihännät! Tässä pamahtava kaverini ja minä. Neiti Pamaus on nyt saman painoinen kuin minä, mutta siitä tulee vielä oikea jyty minuun verrattuna, kun sillä on ikää vain muutama kuukausi. Melko innokas oli kaveri edelleen, mutta hyvin meillä kaiken kaikkiaan meni. Jouduin välillä komentamaan, kun oli niin innokas tuo tyttö leikkiin hoputtamisessa. Ja minähän en leiki (paitsi ehkä leikkisin Tyrkky juniorin kanssa, jos se olisi kulmilla). Pamahtava kaveri ei oikein innostunut uimisesta kuten minä ja hänen näkökulma yhteiseen hetkeemme löytyy täältä.

1619371.jpg
Välillä sentään melkein yhdessä kaivettiin kuoppaa. Kaveri aloitti Kiinan matkailun, minä sitten jatkoin ja yritti kaverikin päästä takaisin mukaan, mutta komensin hänet syrjemmälle.

1619375.jpg
Katsokaas kuinka sievästi, kuin merenneito ylväästi kävelen rantaan. Tämä otos kelpaisi vaikka Bond-elokuvaan. Ja vieressä kaveri esittää hyppyään, varjosta näkee parhaiten tuon hypyn mahtavuuden.

1619379.jpg
Oli muuten melko sininen taivas! Ja melko hiekkainen koira!

Kivaa oli kaiken kaikkiaan, palasi lomailu aikani mieleen, kun oltiin veden äärellä! Ja kyllähän tuo pamauskin on kiva kaveri, aika aktiivinen! Varmasti vielä uudestaan törmäillään hiekkaisissa tunnelmissa tai muuten vaan!