Rapa-Ritu, niin ne mua kutsuu, emäntä ja isäntä. Pari päivää on ollut taas lämmintä ja lumet sulaa vauhdilla. On tietenkin kiva kun kevät tulee ja sen jälkeen kuuma kesä. Eivät nuo omistajat kuitenkaan kovasti pidä tästä ilmasta, kun olen aina ulkoilun jälkeen suihkun tarpeessa ja tuota mukavaa hiekkaa löytyy suihkunkin jälkeen karvojeni kätköistä. Olen siis oikea kurakasa, karukusa japaniksi (tähän kohtaan kohteliasta naurua kolmannella).

Eilen käytiin koirapuistossa heilumassa hetken aikaa. Minä nautiskelin ja juoksin kavereiden kanssa. Päästin siinä sivussa ilmoille myös muutamia vakuuttavia haukahduksia, niitä kimeitä! Kaikki ihmishenkilöt puistossa tuppaavat hymyilemään kun aloitan haukkumiseni. Yrittäisivät itse juosta lujaa neljällä jalalla ja kertoa siinä sitten mielipiteitä kavereilleen.

Iloisia uutisia on ollut luettavissa kotikennelistä. Vikatikin kenneliin on tulossa pentuja. Puolisiskoni Fanny on raskaana icon_redface.gif, eikun kantavana sanotaan koiramaailmassa. Montakohan niitä tulee? Mitenköhän se Fantsu voi? Tuleekohan meillekin sieltä yksi? Ei, kuulemma, huikkasi emäntä tuosta takaa.