Tämä kesä on sitten ihmeellistä aikaa, nytkin viikonloppuna ei paljon tassut kodin lattiaa koskeneet. Perjantaina lähdettiin jo asuntomessuille Hämeenlinnaan. Sää ei oikein suosinut, satoi vettä koko ajan ja oli kuraa. Koiraparkkiakaan ei tänä vuonna ollut, joten jouduin sitten odottelemaan isäntää ja emäntää taloista ulkona, välillä onneksi sateensuojassa. Oli messuilla muitakin kavereita, yksi pieni kulki omistajansa repussa ja pääsi siten sisäänkin taloihin. Minä yritin sitten sanoa isännälle ja emännälle, että minuakin voi kuljettaa ensi kerralla repussa. Ostaa vain vähän isomman repun ja onhan isännällä siitäkin kokemusta talvelta

761743.jpg

Messuilta matka jatkui leirintäalueelle Tammelaan, jossa yövyimme mökissä. Hienolla paikalla, järven rannalla ilta sujui nopeasti. Niin ja loppui muuten se sadekin sitten illan kuluessa ja oli kiva ilma. 

761753.jpg

Ilta oli ruoan tarjonnan puolesta hyvä. Ruokaa tarjoiltiin kahdella tapaa. Alkupalaksi sain perinteisiä nappuloitani. Sitten  isäntä ja emäntä alkoivat grillaamaan tällaisia herkkuja. Kuvassa joku kysyi minulta ilmeisesti juuri, että maistuisiko? Ja nyökytys tallentui sitten kuvaan.

761750.jpg

Taisinpa sitten saada oman osani tuosta grillatusta lihasta pääruoaksi, ei hullumpaa.