"Voi ei" huokaa emäntä "koira haisee ihan lohelle". Käytiin äitienpäivänä katsastamassa isännän äitiä ja perhettä. Siellä saa yleensä hyvää ruokaa ja niin tälläkin kertaa, herkullista lohta. Ihanaa vaihtelua ruokavaliooni. Ja jos se kalan rasva tekee hyvää ihmiselle, on sen pakko tehdä hyvää koirallekin.

Niin, siellä kylässä oli sitten pari uuttakin ihmistä, jotka ehkä liittyi miun ihailijakerhoon. Siinä alkaa jo olemaan jäseniä ainakin kymmenen, kaksikymmentä... no ehkä kakskytviis. Mä en oikein osaa laskea. Jos yritän laskea pitää maata kyljellään, että saa varpaat käyttöön, muuten kaatua kupsahtaa maahan.

Laittoivat emäntä ja isäntä punkkimyrkyn niskaan jo nyt, oli tullut huuleen pieni loinen viikonlopun aikana. Toivottavasti pysyvät tehokkaasti poissa myrkyn avulla. Ettei tuota sängyssä nukkumista rajoiteta :-)

Tänään onkin edessä lenkki sulhas-Tyrkyn kanssa. Se seniori kutsui minut eilen lenkille. Otetaan juniorikin mukaan ja nuo esiliinat, ettei tule hauskoja pentuja cockerspaniel-mäyräkoira... miltäköhän näyttäisi tosiaan. Toivottavasti tuo sade vain kohta hellittää.

Emäntä keksi vitsin, en ota vastuuta tästä....

Miten tällaisesta 557119.jpg
saadaan tällainen588794.jpg??
(kuva googlettamalla)

No ensin on kokkeri, johon vaihdetaan eka kirjan ässäksi ja siitä tulee sokkeri... siis se jalkapallo, jota tuo emäntä ja isäntä tuppaa katselemaan paljonkin.

Hee.....?!?! Joo mäkään en tajunnut, eikä isäntä