Olimme eilen emännän kanssa naapurissa floristeina. Ei siinä olisi mitään hätää ollut, jos olisi menty mihin tahansa muualle, mutta kun mentiinkin sinne veljeksille. Kuvioni meni siis näin:

Emäntä: "Nyt mennään veljeksille kukkia kastelemaan."
Minä: pari haukahdusta, kaksi sataa hännän heilutusta ja epätoivoista vikinää yleisellä pyörimisellä höystettynä ja suunta kohti ovea.
Emäntä: "Istu!" (olemme siis vielä kotona)
Minä: pari haukahdusta ja yleistä pyörimistä.

Sitten pääsemme jo ulos asunnostamme ja vauhtini nousee lähelle kahta sataa kun tömistän alas rappusia. Ulko-oven edessä ilmoitan itsestäni parilla haukahduksella ja epätoivoisella vikinällä ja tämänkin oven edessä koko touhuni meni yleiseksi pyörimiseksi. Niin ja se häntä heilui myös.

Vihdoin pääsemme ulos ovesta. Syöksyn kuin ohjus (nopeus jo 300 km/h) naapurin rapun ovelle. Ja siellä ilmoitan itsestäni haukahduksilla, epätoivoisella vikinällä, hännän heilutuksella ja pöyrimällä ympyrää.

Nyt ollaan jo rapussa naapurien oven takana (siellä ne kaverit odottaa luulen) ja ovi avautuu kun osaan ne maagiset taikasanat eli pari haukahdusta, kaksi sataa hännän heilutusta, yleistä pyörimistä ja vikinää.

Singon vauhti kiihtyy kun pääsemme sisään. Yleinen juoksurundi ympäri huoneistoa ja kavereita ei vain näy ja ruokakupitkin oli viety pois :-(

Siis mitä tämä oli, pientä koiraa taas huijattiin. Ehkä ensi kerralla kaveritkin on jo palanneet kotiin.