Ei se sitten riittänyt, että nenään sain viime viikolla antibiootit. Nyt jostain iski a) ientulehdus ja b) orastava huulipoimuntulehdus. Ja näihin tauteihin sain parin viikon kuurin antibioottia ja jotain linimenttiä huuliin hierottavaksi. Söin juuri äsken sen viikon kuurin nenää varten loppuun ja tänään alkoi sitten uusi kuuri jotain toista antibioottilääkettä.

Kirsuni on nyt sellainen seepran-nenä, musta-valkoraidallinen. Lääkärin mielestä se ainakin oli parantunut ihan kivasti.

Eilen käytiin emännän ja naapurin rouvan ja POIKIEN kansa kävelyllä. Oli niin ihanaa. Piti välillä nuoremman pojan kanssa yrittää leikkiä, mutta se oli lenkillä sitä mieltä, että nyt ollaan kävelyllä, höpsö. Roikuttiin sitten toistemme korvissa kotipihalla lenkin jälkeen. Se vanhempi poika kuulemma etsii itselleen morsiota, olisko jossain tarjolla hyvännäköistä, pitkää koiraa, jolla on lyhyet jalat ja söpö naama?

Emäntä osti pojille kirjan "Koirajoogaa", mahtaa pojista tulla sitten notkeita ja ne oppii jotain miellyttäviä hengitystapoja ja niistä tulee kovin henkisiä. Siinä joogassa pitää kuulemme olla paikallaan ja rauhallisesti.... öö, ei oo siis mun laji, ainakaan vielä.