Tulipahan totuuksia kuultua taas lapsen suusta. Tällä kertaa viisaana tyttönä oli sukulaisneito 10 vee (siis isännän ja emännän sukulainen). Hän kertoi meille eilen totuuden, että hevonen ja gerbiili ovat lämpöisiä, mutta koira on kylmä. Testi tehtiin laittamalla poski eläintä vasten. Totuuden siemen saattaa tuossa piillä.

Neidin gerbiilit kiinnostivat kyllä minua kovasti. Hassusti oli kaverit laitettu lasihäkkiin, minusta ne olisi voinut päästää vapaaksi!
739301.jpg

739303.jpg

Kiva päivä oli eilinen kun päästiin kylään maalle ja juhlittiin kaksia synttäreitä kerralla. Neiti 10 vee ja toinen 13 vee. Vähän heikot tarjoilut oli koiraa ajatellen, ihmisille niitä herkkuja näytti kyllä riittävän :-(

Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä moikkaamassa myös neidin 13 vee ponia. Ne on kyllä varustettu erilaisilla aivoilla nuo ponit kuin me koirat. Kävelyllä pellolta lähti lentoon lintuparvi ja tämä poni Ä säikähti ja steppaili kauhuissaan. Minusta niitä lintuja olisi pitänyt mennä jahtaamaan, ei ne minua pätkääkään säikyttäneet. Minkäs teet kun ponit on poneja.