Isäntä ja emäntä lukivat oheisen uutisen lehdestämme aamulla, josta pahan tekijät selvisivät ilman seuraamuksia:

"Helsingin poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen laukausten äänistä Roihuvuoressa. Paikalle lähti viisi poliisipartiota paksuissa luotiliiveissä. Kun poliisit menivät sisään "epäilyttävään" asuntoon, siellä olivat paikalla äiti ja kaksi alle kymmenvuotiasta lasta, tyttö ja poika. Hyvin nopeasti virkavallalle selvisi tapahtumien kulku. Lapset olivat poksauttaneet tyhjän pillimehupurkin.

Poliisi sai ilmoituksen kello 15.19 omalla parvekkeellaan olleelta kerrostaloasukkaalta Roihuvuorentiellä. Tämä oli kuullut yläkerran huoneistosta kaksi laukauksen ääntä. Lisäksi hän kertoi, että asunnossa oli ehkä edelleen sisällä kaksi ihmistä.

Ilmoituksen saatuaan poliisipartiot lähtivät liikkeelle, ja osa poliiseista ehti jo matkan aikana pukea ylleen paksut luotiliivit. Poliiseilla on tavallisesti aina yllään vaatetuksen alla kevyet luotiliivit, mutta tarpeen tullen vaatteiden päälle sujautetaan vielä raskaat liivit. Mukana oli myös kypäröitä, mutta niitä ei tilanteen nopeuden takia ilmeisesti ehditty vetää päähän. "

Eli jos teillä on ylimääräisiä pillimehupurkkeja kotosalla, tuokaa niitä minulle niin saan kavereita seurakseni päivälläkin.